Groepsbezoeken

Groepsbezoek

We ontvangen jullie graag voor een exclusieve blik achter de schermen van onze boerderij.

Diverse afdelingen van Ferm, Tuinhier, Landelijke Gilde, Markant, Neos en bedrijven uit de streek hebben ons al een bezoekje gebracht. Een groepsbezoek is mogelijk vanaf ongeveer 15 personen. Voor grote groepen kunnen we met twee gidsen werken, indien nodig.

Je kan ons bezoeken van 1 mei tot 1 augustus voor de aardbeien en de kersen, en vanaf 1 november tot 1 maart voor het witloof.

Groepsbezoeken

De rondleiding duurt ongeveer één uur, en kan je erna nog afsluiten met een drankje. In de zomer voorzien we een cocktail / mocktail, uiteraard op basis van onze aardbeien en kersen. In de winter hebben we een warm witloofsoepje voor jullie klaarstaan. We voorzien wat zitbanken zodat je gezellig kan napraten met je drankje. Voor de kindjes hebben we ons eigen appelkers sap in de aanbieding.

De rondleiding kost 5€ per persoon. Voor de optionele cocktail/mocktail of soep achteraf, betaal je surplus 5€ per persoon. We voorzien voldoende drank voor een eventuele bijvulling, we hebben wel graag vooraf een indicatie hoeveel personen alcoholvrij verkiezen in geval van de cocktail/mocktail.

Kersen1